MEISTÄ

Lil Jo & Vilja on vuonna 2018 perustettu vaatemerkki. Alunperin valmistimme lastenvaatteita mutta viime syksynä kuitenkin lastenvaatteet saivat jäädä, eikä uusia mallistoja ole suunniteltu. Joulun jälkeen siirryimme kokonaan naisten vaatteisiin. 

Mallistomme vaatteet valmistetaam  meidän omassa ompelimossa Turussa sekä paikallisilla alihankkijoilla. Tavoitteenamme on valmistaa mahdollisimman ajattomia ja kauniita arkivaatteita. Meille on tärkeää, että vaattemme on runsaalla käytöllä ja haluamme suunnitella asiakkaillemme vaatekaapin lemppareita. Haluamme kehittyä ja tehdä oman osamme maapallon hyvinvoinnin eteen. Etsimmekin jatkuvasti uusia kestävämpiä materiaalivaihtoehtoja vaatteisiimme.

Best from the past vintage-vaattemallisto on puhtaasti yrittäjän intohimo ja pitkäaikainen haave. Vuosien harrastus on vihdoin nyt myös osa jokapäiväistä työtä. Kaikki vintage-vaatteemme on itse etsittyjä, pestyjä, höyrytettyjä ja mahdollisesti korjattuja. Haluamme antaa inspiraatiota second hand-pukeutumiseen ja kannustaa kaikkia kierrättämään enemmän. Vintage-vaatteet mahdollistavat kestävämmän vaatekaapin ja ainutlaatuisemman tyylin käyttäjälleen.

Lil Jo & Vilja ja vintage täydentävät toisiaan. Ajattomat klassikot yhdistettynä mitä ainutlaatuisempiin luomuksiin menneiltä vuosikymmeniltä.

Olen Nora, yrityksen perustaja ja intohimoinen vaatehullu. Tänä päivänä hulluus on kohtuuden tasolla ja intohimon muuttaminen työksi on hillinnyt oman vaatekaapin ylitsepursuamista. Yrittäjyys on myös niin vahvasti verissä, että useista pyristelyistä huolimatta olen jo toista iseen vaateusalan yrittäjä. Nyt ymmärrän jo aika hyvin, etten voi taistella väistämätöntä vastaan. Tämä on kuitenkin juuri se työ mitä haluan ja mistä ennen kaikkea nautin. Vaikka puolet ajasta revin hiuksia päästäni, en helpolla tästä luopuisi.