MEISTÄ

Lil Jo & Vilja on uusi suomalainen lastenvaatemerkki, joka syntyi perustajan intohimosta vaatesuunnitteluun ja yrittäjyyteen. Vuosien haaveilun, aikaisemman yrittäjäkokemuksen ja lasten myötä Lil Jo & Vilja sai vihdoin alkunsa.

Vaatemerkin tuotteet valmistetaan Turussa yrityksen omassa ompelimossa sekä paikallisilla alihankkijoilla. Yrittäjän kotiseuturakkaus onkin vahva ja tavoitteena on työllistää mahdollisimman paljon turkulaisia. Useimmat printtikankaistamme on valmistettu suomalaisomisteisessa tehtaassa Portugalissa GOTS-sertifioidusta orgaanisesta puuvillasta. Kaikki käyttämämme kankaat on valmistettu Euroopassa.

Lil Jo & Viljan vaatteet ovat kauniita ja mukavia käyttövaatteita leikkisine yksityiskohtineen. Meille on tärkeää vaatteiden helppohoitoisuus ja pitkä käyttöikä tuplakokojen sekä laadun avulla. Mallistossa on vaatteita leikki-ikäisille ja naisille. Useat tuotteemme ovat unisextuotteita, joten vaatteet on helppo kierrättää sisarusten kesken.

 

 

 

 

 

 

Lil Jo & Vilja is a fresh new Finnish clothing brandThe company was born from the founders passion for clothing design and entrepreneurshipAfter years of dreamingprevious entrepreneur experience and having childrenLil Jo & Vilja was created 

The brands clothing is produced and sewed in the companys own working space in Turku and by local subcontractorsThe founders love for her hometown is strong and so is the wish to employ as many people in Turku as possibleMost of the printed fabrics are manufactured in a Finnish-owned factory in Portugal from ÖKO-TEX certified organic cottonAll of our fabrics are produced in Europe. 

Lil Jo & Vilja’s clothing line features beautifulcomfortable and functional clothing with playful detailsIt’s important to us that our clothing is easy to care for and lasts a long timeThis is achieved by double-sizing and great quality.  The clothes are designed for women and childrenMost of our clothes are unisexso it’s easy to recycle them from a sibling to another