TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Lil Jo & Vilja, y-tunnus 2878056-3. Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille kaikkialle Suomeen. Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilausta. Asiakas vastaa aina itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Tilaaminen

Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tilatakseen verkkokaupasta.
Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaukseen lisätään automaattisesti toimituskulut.

Maksutavat

Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokaupalle. Verkkokaupassa voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja LähiTapiola pankki. Tulevaisuudessa voit maksaa myös luottokortilla, jolloin verkkokaupassa käy Visa-, Visa Debit -, Visa Electron -, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Voit käyttää myös Kännykkämaksamista. Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon. Mukana on myös Collector sekä Mash lasku ja osamaksu maksutavat.

Toimitustavat ja -kulut

Postitamme tilauksia kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Toimitamme tuotteemme postipakettina käyttäen Postin palveluita. Saat toimitusvahvistuksessa seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata paketin kulkua. Postitus- ja pakkauskulut sisältyvät toimituskuluihin. Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen kampanjoissa.

Voit valita seuraavista Postin toimitustavoista sopivimman:

Nouto omasta Postista
Toimituskulut 5,90€
Nouto lähimmästä Postin toimituspisteestä. Saat Postilta saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai paperisella ilmoituksella, kun paketti on saapunut toimituspisteeseen. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää.

Postin pakettiautomaatti
Toimituskulut 5,90€
Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista Suomessa. Saat Postilta lokerokoodin sisältävän saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää. Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja pakettiautomaatissa 7 vrk.

Postin kotiinkuljetus
Toimituskulut 9,90€
Paketti toimitetaan kotiovellesi sovittuna aikana. Postin yhteydenottoa varten oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan yleensä1-7 arkipäivää tilauksesta. Kun tuote on pakattu ja luovutetaan kuljetettavaksi, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Jos jokin tuote on loppunut, otamme sinuun viipymättä yhteyttä. Ruuhka-aikana tilausten käsittelyaika saattaa pidentyä. Huomioithan, että Posti säilyttää kaikkia saapuneita tilauksia ainoastaan 7 päivää. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, voimme lähettää sen uudelleen, mutta veloitamme tilauksesta postikulut uudelleen.

Vaihto ja palautus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, on sinulla oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemäsi kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee vain pesemättömiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikoillaan. Peruutusoikeus ei koske kankaita.
Huomioithan, että asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.
Vaihto-oikeus koskee tuotteen vaihtamista toiseen kokoon. Voit vaihtaa tuotteen kuluitta saman tuotteen toiseen kokoon yhden kerran.