Oranssi kasvomaski

12,50 

Oranssi sävyisestä ruudullisestä 100% vintage puuvillakankaasta valmistettu kasvomaski ehkäisemään roiskeiden leviämistä ja kasvojen koskettelua. Huomioithan, että kasvomaski ei suojaa sinua koronavirukselta.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän esim. työpaikalle, olethan yhteydessä sahköpostitse info@liljovilja.fi

5 varastossa

tuotetunnus (SKU) marianne-kasvomaski-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Tiedot Työterveyslaitoksen sivuilta:

Kasvomaski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta, mutta se voi suojata muita. Kasvomaskin avulla voidaan vähentää yskimisen ja aivastelun aiheuttamaa pisaroiden leviämistä ja siten suojata muita.

Näin käytät kasvomaskia oikein:

  • Pese kädet, ennen kuin puet puhtaan maskin.
  • Älä koske kasvomaskiin, kun se on ylläsi.
  • Älä juo tai syö maskin käytön aikana.
  • Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.
  • Riisu maski ottamalla vain sen takaa kiinni. Älä koske maskin ulkopintaan.
  • Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.
  • Pese kangasmaski 90 asteen pesuohjelmalla tai keitä sitä viisi minuuttia vedessä, johon on lisäty hieman pesuainetta. Huuhtele ja kuivaa maski.

Kasvomaskia kannattaa käyttää tilanteissa, joissa lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä. Kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, jolloin vähenee myös mahdollisuus siihen, että oireettomat viruksen kantajat levittäisivät virusta.

HUOM!

Kasvomaski voi olla viruksen levittäjä. Jos päälle puettua maskia puetaan edestakaisin – päälle ja pois, sen ulkopinnasta ja käsistä voi joutua epäpuhtauksia suojaimen sisäpuolelle ja hengityselimiin.

Lisätiedot

Paino 0.100 g
Koko

S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oranssi kasvomaski”