VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Oikeus on voimassa vain myyntikuntoisiin eli pesemättömiin ja käyttämättömiin tuotteisiin, joissa on vielä mahdolliset laput kiinni. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita. Paketin noutamatta jättäminen Postista ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä ja se palautuu verkkokaupalle, perimme asiakkaalta käsittelykulut 8€.

Huom! Asiakas maksaa normaalin tuotepalautuksen postituskulut.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@liljovilja.fi, jos haluat tehdä reklamaation, palautuksen tai vaihtaa tilatun tuotteen.

Return and refund

Our products may be returned for 14 days after you have received your order. We’ll give you a full refund for products that are unworn, clean and have their tags on. The return policy does not apply to fabrics sold by measurement. Failing to collect your parcel from the Post does not apply as refund. If the parcel is not collected by the time it’s due and is sent back to us, we will collect a handling cost of 8 euros from the customer.

The customer pays the postage of a normal product return.

Contact us by e-mail at info@liljovilja.fi if you want to make a reclamation, return or exchange a product.